Crush |
Admin.



Bonjour! I'm the big boss here. So please be nice :)

Nice To Know You >< Follow keyhh


Diary About Links Tutos


Chat Here.


Arigatou.

Template: Ana Min-Ji
Basecode: Ainabillah Shafie
Header: Mrs.HunHan
Others:




Dia CRUSH kitaa :)




assalamualaikum AIN here :)
Bukan nak hati tapi nak dia,
Bukan nak cinta tapi hanya suka,
Bukan nak couple tapi nak kawan,
Bukan nak melebih tapi nak keselesaan,  
Jyeahh .. Macamtuh Lah CRUSH ! DIA lebih kurang macam SECRET ADMIRE gitu . Ain jenis yang taksuka budak menggedik rapat nan CRUSH ain . means : Ain tenga bebual nan CRUSH ain tuh Pastuh dia menyibukk selit at tengah2 . haishh *KacauDaun* pastuh dia banyak lah bebual nan CRUSH ain tuh :) pdahal dia dah tau yang Ain suka at MAMAT tuh . Sengaja kann ? tapi bile Ain tanye MINAH tuh yang dia suka mamat tuh ke ? dia jawab taklahh .. dalam hati suka kan kan ? dia cakap dia ade ADORE budak yang nama same nan  CRUSH ain tuh . dahlahh weh .okayy kan dah start bebel nye tuhhh .*sambungbalik* Akan tetapi crush ni tak mahu apa-apa hubungan tetapi hanya mahu hubungan seorang kawan. Minat secara diam-diam bukan merupakan batu penghalang untuk berkawan.

Crush ini adalah sesuatu benda yang menarik. Tanpa sebab kita tertarik dengan dia. Senyum dia, cakap dia, gaya dia, wahhh. Kekadang orangnya tak ada ciri-ciri yang kita suka tapi dia tetap yang terhebat *aceceh* Sedap mata mak memandangnya :P buat kita nak pandang dia, nak tahu segala-galanya pasal dia. Ada yang lagi teruk curi gambar *eh,bukan aku. serius aku tipu* Bila dengan crush kita ada di zone yang selesa :) rasa bagai diawang-awangan *fly~fly~* !!

Bukan tak nak melebih tapi kekadang terasa diri ini serba kekurangan. Mungkin kita rasa crush kita terlalu perfect dan tak mungkin jadi suri hati kita membuatkan kita tak berani nak luahkan . Aku punya crush tapi aku tak pernah contact dengan dia. Aku cuma pandang/usha/lihat/tengok dia dari jauh je. Tapi benda yang paling aku tak suka bila kawan aku buat macam gini -,- habis laa kantoi aku suka budak tu, hehew :3 Standard ahh tu kalau aku pun suka buat camtu kat dorg, hoho :P

WEHHH .. nak cakap nihh AKU SUKAAA KAUU :) KBAII :)












Sains Tulen + ADDMATH :')


Assalamualaikummm :)
Dah lama gila kot tak update at sini :') Hyee readers ^^ Untuk VERSI  SPM2014 , ain Amek subjek SAINS TULEN + ADDMATH + BAHASA ARAB TINGGI *pehhbanyakkan* Ain takrase yang Ain Leh Bawak SAINS TULEN + ADDMATH . but BAHASA ARAB tuhh mungkin boleh kot . yelahhh BIO , FIZIK , KIMIA tu pun ase dh berat gilaaa agi lahh ADDMATH . time Cikgu ajar ain selalu buat kerja sendiri . sebab ain takpaham apa yang dia terangkan at depan . Dak kelas Ain ramai yang nak drop ADDMATH tapi mereka taknak turun kelas soo terpakse lah amekk .. Ain gtau lah parets ain @ ngadu . Then parents AIN suruh amek tusyen luar mungkin dengan cara tuh ain lehh catch up balik benda yang Ain takpaham tuh .. ikot jelahh :') Susaa woo .. gila gilaa . homework ADDMATH yang cikgu bagi tuh pun ain selalu tiu lagi lah nak buat sendiri kannn ? haha . Wish Me LUCK keyhh :) Hope ain Leh Bawak 11 perkare tuk SPM nanti :) keyh lahh Byee ><

CHAIYOK AIN . Nak Berjaye kena usaha :) nak bli keta kan ? nak beli rumah kann ? belajar rajin2 keyhh . jgn malasss :)

Suddenly I Think I am So Stupid :'(


assalamualaikumm .
hyee ( btw jawab salam tuh dulu ) . heee kadang kadang kann ain rase cam bodoh sangat . yelah mane tak nyee . sanggup tunggu orang yang ain suka and lepaskan orang yang sayang ain . kalau orang yang dia suka nih jauh takpe gak . ni satu kelass . emang mcam stupid gila lah kan . ain pun taktahu mcam mane ain leh adore gila nan dyee . dah lah ain benda lepas takyah di kenang . jangan rosak kan kebahagiaan orang . kalau dia happy ain pun ikut happy padahal hati pehh . kengkadang kan ain terpikir kenapa persahabatan kita tergantung cmtuh jea . yelah dia mane nak tgur ain . tgur pun cakap ain GILAA . yes i know who i am . tapi kita still kawan kan ? dulu kau selalu text aku tanya itu ini tapi sekarang ???? i admit that i always waiting for your message . dulu kau yang sarankan aku tuka maxis and aku tukaa demi kau .. tapii kau balas nih eak kat aku .. aku sedar aku sape and aku taklah se AWESOME crush kau kann ? rase cm nak bunuh diri pon ade bab ain ingat dah taksama kelas nan dia but now we classmates againn . weh aku nak kawan nan kau cm dulu lahhh . nak gurau2 nan kau . nak ejek kau PENDEK . hermm Ain stop it . he does't like you lah .. 
okayy frust BYEEE .