Crush |
Admin.



Bonjour! I'm the big boss here. So please be nice :)

Nice To Know You >< Follow keyhh


Diary About Links Tutos


Chat Here.


Arigatou.

Template: Ana Min-Ji
Basecode: Ainabillah Shafie
Header: Mrs.HunHan
Others:




Dia CRUSH kitaa :)




assalamualaikum AIN here :)
Bukan nak hati tapi nak dia,
Bukan nak cinta tapi hanya suka,
Bukan nak couple tapi nak kawan,
Bukan nak melebih tapi nak keselesaan,  
Jyeahh .. Macamtuh Lah CRUSH ! DIA lebih kurang macam SECRET ADMIRE gitu . Ain jenis yang taksuka budak menggedik rapat nan CRUSH ain . means : Ain tenga bebual nan CRUSH ain tuh Pastuh dia menyibukk selit at tengah2 . haishh *KacauDaun* pastuh dia banyak lah bebual nan CRUSH ain tuh :) pdahal dia dah tau yang Ain suka at MAMAT tuh . Sengaja kann ? tapi bile Ain tanye MINAH tuh yang dia suka mamat tuh ke ? dia jawab taklahh .. dalam hati suka kan kan ? dia cakap dia ade ADORE budak yang nama same nan  CRUSH ain tuh . dahlahh weh .okayy kan dah start bebel nye tuhhh .*sambungbalik* Akan tetapi crush ni tak mahu apa-apa hubungan tetapi hanya mahu hubungan seorang kawan. Minat secara diam-diam bukan merupakan batu penghalang untuk berkawan.

Crush ini adalah sesuatu benda yang menarik. Tanpa sebab kita tertarik dengan dia. Senyum dia, cakap dia, gaya dia, wahhh. Kekadang orangnya tak ada ciri-ciri yang kita suka tapi dia tetap yang terhebat *aceceh* Sedap mata mak memandangnya :P buat kita nak pandang dia, nak tahu segala-galanya pasal dia. Ada yang lagi teruk curi gambar *eh,bukan aku. serius aku tipu* Bila dengan crush kita ada di zone yang selesa :) rasa bagai diawang-awangan *fly~fly~* !!

Bukan tak nak melebih tapi kekadang terasa diri ini serba kekurangan. Mungkin kita rasa crush kita terlalu perfect dan tak mungkin jadi suri hati kita membuatkan kita tak berani nak luahkan . Aku punya crush tapi aku tak pernah contact dengan dia. Aku cuma pandang/usha/lihat/tengok dia dari jauh je. Tapi benda yang paling aku tak suka bila kawan aku buat macam gini -,- habis laa kantoi aku suka budak tu, hehew :3 Standard ahh tu kalau aku pun suka buat camtu kat dorg, hoho :P

WEHHH .. nak cakap nihh AKU SUKAAA KAUU :) KBAII :)