Crush |
Admin.



Bonjour! I'm the big boss here. So please be nice :)

Nice To Know You >< Follow keyhh


Diary About Links Tutos


Chat Here.


Arigatou.

Template: Ana Min-Ji
Basecode: Ainabillah Shafie
Header: Mrs.HunHan
Others:




Suddenly I Think I am So Stupid :'(


assalamualaikumm .
hyee ( btw jawab salam tuh dulu ) . heee kadang kadang kann ain rase cam bodoh sangat . yelah mane tak nyee . sanggup tunggu orang yang ain suka and lepaskan orang yang sayang ain . kalau orang yang dia suka nih jauh takpe gak . ni satu kelass . emang mcam stupid gila lah kan . ain pun taktahu mcam mane ain leh adore gila nan dyee . dah lah ain benda lepas takyah di kenang . jangan rosak kan kebahagiaan orang . kalau dia happy ain pun ikut happy padahal hati pehh . kengkadang kan ain terpikir kenapa persahabatan kita tergantung cmtuh jea . yelah dia mane nak tgur ain . tgur pun cakap ain GILAA . yes i know who i am . tapi kita still kawan kan ? dulu kau selalu text aku tanya itu ini tapi sekarang ???? i admit that i always waiting for your message . dulu kau yang sarankan aku tuka maxis and aku tukaa demi kau .. tapii kau balas nih eak kat aku .. aku sedar aku sape and aku taklah se AWESOME crush kau kann ? rase cm nak bunuh diri pon ade bab ain ingat dah taksama kelas nan dia but now we classmates againn . weh aku nak kawan nan kau cm dulu lahhh . nak gurau2 nan kau . nak ejek kau PENDEK . hermm Ain stop it . he does't like you lah .. 
okayy frust BYEEE .